Hodnocení obchodu

4,7 116 hodnocení
5
92x
4
14x
3
9x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Luboš | 9.11.2020
spokojenost
A Avatar autora Arttec.cz (Administrátor) 13.11.2020
Děkujeme za hodnocení. S pozdravem celý tým ARTTEC s.r.o.
PJ Avatar autora Pavel Janovský | 19.10.2020
Mohu sdělit, že první objednávka byla příkladná a proběhla naprosto luxusně. Bohužel druhá objednávka je jedna velká katastrofa. Opravdu nechápu v čem je problém, nejprve nebyly profily, následně sklo, po více jak 5 měsících je expedice. Zboží i po 4 dnech od avizované expedice u mě není, na email odpověď žádná, telefony se neberou. Takže jak dál?? vše je připraveno na montáž, jen se čeká..... Pro všechny doporučuji prověřit skutečný stav. Jsem zklamán a to jsem je doporučoval!
A Avatar autora Arttec.cz (Administrátor) 20.10.2020
Dobrý den, Velice se omlouváme, zboží mělo být odesláno 12.10.2020. Vše prověřujeme na skladě a u dopravce. Kontaktovat Vás není možné, protože telefonní číslo uvedené v objednávce není správné. Prosíme o zaslání tel. kontaktu na e-mail: objednavka@arttec.cz, nebo nás kontaktujte na tel.: 546 422 114 Děkujeme a věříme, že vše velice rychle vyřídíme ke spokojenosti.
Avatar autora | 19.10.2020
+ Velký výběr

Mohu doporučit. Vše proběhlo rychle a v pořádku.
Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Děkujeme za nákup, velice si ceníme hodnocení a těší nás Vaše spokojenost. S pozdravem tým ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 12.10.2020
+ Komunikace
+ Rychlost

Rychle dodané zboží, výborná komunikace, kvalitní zboží. Vše v pořádku.
Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si toho ceníme. S pozdravem celý tým ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 6.10.2020
Dobrá cena i dobrá komunikace.
Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení i nákup. S pozdravem tým ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 30.9.2020
+ Osobně jsem koupil zboží ve slevě tak že i přes extra drahé poštovné se mi to vyplatilo - jinak vzhledem k výši poštovného nakupujte jinde.
- Extra drahé poštovné přes PPL místo levné Zásilkovny či Uloženky

Vzhledem k ceně dopravy doporučuji podívat se jinde.
Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Děkujeme za vaše hodnocení. Cena poštovného je standardně dána podle ceníku dopravce. Nicméně určitě zvážíme přidání možnosti doručování zásilek společností Zásilkovna. S pozdravem ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 22.9.2020
+ rychlost dodání
+ kvalitní výrobky

Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení. S pozdravem tým ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 31.8.2020
Pomer cena-kvalita je super !
Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Děkujeme za Váš čas věnovaný hodnocení našeho obchodu. S pozdravem celý tým ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 15.8.2020
všetko OK
Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Děkujeme za hodnocení. S pozdravem celý tým ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 12.8.2020
+ Dobra cena.

Pohoda, spokojnosť.
Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Děkujeme, jsme velice rádi, že jste s našimi službami a s objednanými výrobky spokojen. S pozdravem celý tým ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 11.8.2020
+ rychlé dodání

Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Děkujeme za Váš čas věnovaný hodnocení našeho obchodu. S pozdravem celý tým ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 21.7.2020
Zboži dorazilo poskožene,a chyběly množství. Na naš email o reklamaci nikdo do dnes neodpověděl.
Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Dobrý den, omlouvám se za vzniklé potíže. Žádný email jsem bohužel nezaregistroval. Prosím informace o poškozené zásilce zaslat na objednavka@arttec.cz budeme se snažit problém co nejrychleji vyřídit. S pozdravem tým ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 21.7.2020
Vše dle mých představ
Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Děkujeme za hodnocení. S pozdravem celý tým ARTTEC s.r.o.
A Avatar autora Adam | 14.6.2020
všechno v pořádku, doporučuji
A Avatar autora Arttec.cz (Administrátor) 8.7.2020
Děkujeme za Vaši recenzi, těší nás, že jste byla u nás spokojena. S pozdravem celý tým ARTTEC s.r.o.
RZ Avatar autora Roman Zemánek | 13.6.2020
+ Super cena, zboží sklade, okamžitá expedice.

A Avatar autora Arttec.cz (Administrátor) 8.7.2020
Děkujeme, jsme velice rádi, že jste s našimi službami a s objednanými výrobky spokojen. S pozdravem tým ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 5.6.2020
+ Příkladné jednání zástupce obchodu a rychlé vyřízení zakázky.

A Avatar autora Arttec.cz (Administrátor) 8.7.2020
Děkujeme, Vaše recenze nás velice těší. S pozdravem celý tým ARTTEC s.r.o.
VM Avatar autora Vítězslav Menšík | 2.6.2020
rychlost, vše OK
A Avatar autora Arttec.cz (Administrátor) 8.7.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení. S pozdravem celý tým ARTTEC s.r.o.
MZ Avatar autora Marcel Zach | 8.5.2020
+ Rychlé dodání
+ Výhodné ceny

Zcela spokojen
A Avatar autora Arttec.cz (Administrátor) 8.7.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si toho ceníme. S pozdravem celý tým ARTTEC s.r.o.
P Avatar autora Petr | 21.4.2020
Super obchod ,nakupoval jsem již několikrát.
A Avatar autora Arttec.cz (Administrátor) 8.7.2020
Děkujeme a velice nás těší, že se k nám rád vracíte. S pozdravem tým ARTTEC s.r.o.
PZ Avatar autora Petr Zdráhal | 18.4.2020
+ rychlá reakce a rychlé doručení ,zboží v pořádku

A Avatar autora Arttec.cz (Administrátor) 20.4.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení. S pozdravem celý tým ARTTEC s.r.o.
Nahoru
118 položek celkem