Vážení zákazníci, z důvodu plně vytíženého systému montáží je možno realizovat montáže až v průběhu ledna. Děkujeme za pochopení

Hodnocení obchodu

4,7 130 hodnocení
5
104x
4
15x
3
9x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 29.4.2021
Objednáno , potvrzeno , zaplaceno , doručeno ....PERFEKTNÍ.
Avatar autora | 29.4.2021
+ Rychlost dodání
+ Zásilkovna

Vše v pořádku
Avatar autora | 20.4.2021
+ Naprostá spokojenost. Solidní jednání a rozumná cena.

Avatar autora (Administrátor) 4.12.2021
Děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojen. Těšíme se na další nákup. S pozdravem celý tým ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 15.4.2021
+ komunikace
+ výběr
+ rychlost dodání

Rychlá výroba masážní vany
Avatar autora (Administrátor) 4.12.2021
Děkujeme, snažíme se přistupovat individuálně k potřebám každého zákazníka a vyrobit zařízení dle jeho představ. Velice nás tedy těší Vaše hodnocení. S pozdravem celý tým ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 23.3.2021
+ dobrá domluva
+ výroba na míru dle potřeb

Mohu doporučit.
Avatar autora (Administrátor) 4.12.2021
Děkujeme za vaše hodnocení. S pozdravem celý tým ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 9.3.2021
Rychlost dodání ,plna spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 4.12.2021
Děkujeme, velice si vážíme Vašeho hodnocení. S pozdravem tým ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 17.2.2021
ok
Avatar autora (Administrátor) 4.12.2021
Děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že jste s našimi službami spokojen. S pozdravem celý tým ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 13.2.2021
+ Rychlé a spolehlivé že

Ok
Avatar autora (Administrátor) 4.12.2021
Děkujeme za hodnocení. S pozdravem tým ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 9.2.2021
promptne dodané
Avatar autora (Administrátor) 4.12.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si toho vážíme. S pozdravem celý tým ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 31.1.2021
+ Rychlost
+ Ochota
+ Využití odborné montáže

Skvělá online podpora. Rychlé reakce na moje otázky. Vše vysvětlí, poradí.
Avatar autora (Administrátor) 4.12.2021
Děkujeme za Vaše kladné hodnocení a jsme rádi, že vše proběhlo ke spokojenosti. S pozdravem tým ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 24.1.2021
spolehlivý obchod, výborná komunikace
Avatar autora (Administrátor) 4.12.2021
Děkujeme za hodnocení, velice nás těší. S pozdravem celý tým ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 15.1.2021
- Tovar neprišiel na miesto, kde som ho požadoval ale cca 200 km inde. Čo v tomto čase absolútne znemožňuje s ním nakladať, keďže je zakaz prechádzať okresy

Avatar autora (Administrátor) 4.12.2021
Dobrý den, omlouváme se za komplikace. Jsme v tom ovšem nevinně. Podle dopravce nebylo zboží na adrese převzato a tak bylo uloženo na nejbližší parcelshop. Po nevyzvednutí na parcelshopu se nám sprchové dveře vrátily zpět na prodejnu. Poté byly sprchové dveře znovu odeslány na udanou adresu na naše náklady. Ještě jednou se omlouváme za zdržení. S pozdravem tým ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 18.12.2020
+ Poradí
+ Možnost chatu s obchodem přímo na e-shopu

Rychlé odeslání zásilky. Zboží dle popisu. Celková spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 4.12.2021
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že vše proběhlo ke spokojenosti. S pozdravem celý tým ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 9.12.2020
+ Nemusel jsem nic shánět a byl jsem uspokojivě obsloužen.

Avatar autora (Administrátor) 4.12.2021
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Velice si toho vážíme a jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojen. S pozdravem tým ARTTEC s.r.o.
L Avatar autora Luboš | 9.11.2020
spokojenost
A Avatar autora Arttec.cz (Administrátor) 13.11.2020
Děkujeme za hodnocení. S pozdravem celý tým ARTTEC s.r.o.
PJ Avatar autora Pavel Janovský | 19.10.2020
Mohu sdělit, že první objednávka byla příkladná a proběhla naprosto luxusně. Bohužel druhá objednávka je jedna velká katastrofa. Opravdu nechápu v čem je problém, nejprve nebyly profily, následně sklo, po více jak 5 měsících je expedice. Zboží i po 4 dnech od avizované expedice u mě není, na email odpověď žádná, telefony se neberou. Takže jak dál?? vše je připraveno na montáž, jen se čeká..... Pro všechny doporučuji prověřit skutečný stav. Jsem zklamán a to jsem je doporučoval!
A Avatar autora Arttec.cz (Administrátor) 20.10.2020
Dobrý den, Velice se omlouváme, zboží mělo být odesláno 12.10.2020. Vše prověřujeme na skladě a u dopravce. Kontaktovat Vás není možné, protože telefonní číslo uvedené v objednávce není správné. Prosíme o zaslání tel. kontaktu na e-mail: objednavka@arttec.cz, nebo nás kontaktujte na tel.: 546 422 114 Děkujeme a věříme, že vše velice rychle vyřídíme ke spokojenosti.
Avatar autora | 19.10.2020
+ Velký výběr

Mohu doporučit. Vše proběhlo rychle a v pořádku.
Avatar autora (Administrátor) 4.12.2021
Děkujeme za nákup, velice si ceníme hodnocení a těší nás Vaše spokojenost. S pozdravem tým ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 12.10.2020
+ Komunikace
+ Rychlost

Rychle dodané zboží, výborná komunikace, kvalitní zboží. Vše v pořádku.
Avatar autora (Administrátor) 4.12.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si toho ceníme. S pozdravem celý tým ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 6.10.2020
Dobrá cena i dobrá komunikace.
Avatar autora (Administrátor) 4.12.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení i nákup. S pozdravem tým ARTTEC s.r.o.
Avatar autora | 30.9.2020
+ Osobně jsem koupil zboží ve slevě tak že i přes extra drahé poštovné se mi to vyplatilo - jinak vzhledem k výši poštovného nakupujte jinde.
- Extra drahé poštovné přes PPL místo levné Zásilkovny či Uloženky

Vzhledem k ceně dopravy doporučuji podívat se jinde.
Avatar autora (Administrátor) 4.12.2021
Děkujeme za vaše hodnocení. Cena poštovného je standardně dána podle ceníku dopravce. Nicméně určitě zvážíme přidání možnosti doručování zásilek společností Zásilkovna. S pozdravem ARTTEC s.r.o.
Nahoru
132 položek celkem