Neohodnoceno

Bambucké máslo bio (Karité), Bambucké maslo

Krémovitý extrakt obsahuje vitamíny a celou řadu biologicky aktivních látek, takže disponuje vysokým hydratačním účinkem na pokožku. Krém je tak vhodný pro péči o pleť a je účinný při léčbě dermatitid včetně pigmentových skvrn, svědění nejasného původu, spálenin od slunce či drobného poranění pokožky, regeneraci vlasů a nehtů. Aplikujte a masírujte na dokonale vyčištěnou pleť nebo na poškozené konečky vlasů. Zcela bezpečný prostředek, který lze zevně aplikovat všem bez rozdílu věku.

Skladem (> 5 ks)
Kód: NAT00067
369 Kč 304,96 Kč bez DPH

Bambucké máslo (Karité), Bambucké maslo

Máslovník africký (Vitellaria paradoxa, dříve Butyrospermum parkii) známý také jako strom karité nebo shea, je opadavý strom dorůstající výšky 8 až 15, výjimečně až 25 metrů. Domovem je v pásmu savan západní a střední Afriky. Plody obsahují olejnatá semena z nichž se extrahuje bambucké máslo (máslo karité), které se používá v potravinářství jako rostlinný tuk a do kosmetických výrobků, nebo jako náhrada kakaového másla, neboť má obdobné vlastnosti. V České republice je tuk znám jako bamacké máslo.

Krémovitý extrakt obsahuje vitamíny a celou řadu biologicky aktivních látek, takže disponuje vysokým hydratačním účinkem na pokožku. Krém je tak vhodný pro péči o pleť a je účinný při léčbě dermatitid včetně pigmentových skvrn, svědění nejasného původu, spálenin od slunce či drobného poranění pokožky, regeneraci vlasů a nehtů. Aplikujte a masírujte na dokonale vyčištěnou pleť nebo na poškozené konečky vlasů. Zcela bezpečný prostředek, který lze zevně aplikovat všem bez rozdílu věku.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: